inspiratiereizenwinactie

WINACTIE voor een gave muursticker – doe mee!

5 mei 2016 12 Comments

Zoals jullie al konden lezen in mijn persoonlijke update, heb ik vanaf 1 juni weer een eigen nieuw appartement, na al werkend en reizend een jaar over de wereld te hebben gezworven. Tegenwoordig breng ik dus uuuuuuuren door op Pinterest en woonsites, op zoek naar inspiratie voor mijn nieuwe toekomstige paleisje. Natuurlijk moeten er reiselementen terugkomen in mijn inrichting, zoals wereldkaarten en exotische souvenirs. Volledig in deze lijn heb ik iets harstikke leuks wat ik mag weggeven: een muursticker van Tenstickers!

De stickers van Tenstickers zijn echt heel tof. Het zijn zelfklevende stickers, die je gemakkelijk op een muur kunt plakken. Voor het geval je het wat wilder aan wil pakken: ze kunnen zelfs op je auto ;-) Je kunt ze gemakkelijk zelf plakken en als je je sticker zat bent kun je ‘em ook weer verwijderen. Ze komen in allerlei verschillende designs, met ook een enorme keus binnen het thema Travel. Zie hier wat leuke voorbeelden.

muursticker-winactie-tenstickers

Winnen!

Ik mag een voucher weggeven van €40 waarmee je zelf op de website van Tenstickers mooie muurstickers kunt bestellen, bijvoorbeeld van een wereldkaart-sticker. Gaaf toch? Dat geeft elk interieur direct een vrolijk reistintje!

Wat moet je daarvoor doen?

* ik zou het heel leuk vinden als jullie mijn Facebookpagina en Instagrampagina zouden liken

* en schrijf vervolgens een comment onder deze post, waarin je zegt waarom jij deze voucher voor een toffe muursticker zou moeten winnen, en wat je ermee zou doen.

Natuurlijk ben ik heel blij als jullie dit bericht willen delen op jullie social mediakanalen!

Ik kies dan uit de comments een winnaar, met een lootje. Je kunt een comment achterlaten tot 19 mei om 23:59 uur. Ik kies dan op 20 mei de winnaar uit! Zorg ook dat je een geldig e-mailadres in de comment vermeldt, anders kan ik je niet bereiken om te vertellen dat je hebt gewonnen. De winnaar krijgt een mail.

winactie-gave-muursticker-tenstickers

En waarom pas zo laat de uitslag, hoor ik je denken? Nou, dat komt omdat ik de komende anderhalve week weer ‘even’ in Cuba zit. Wachten tot juli duurt me te lang hoor ;-) Deze keer draait het voornamelijk om familiebezoek in Viñales, maar we zullen ook uitstapjes maken naar Soroa, Maria la Gorda en natuurlijk Havana. Daarna is het eerste wat ik doe een winnaar uitkiezen, dus ik hoop dat jullie in groten getale meedoen.


Dussss, wil jij die muursticker winner? Laat een berichtje achter en doe mee!

Artikelen die je misschien ook leuk vindt:

12 Comments

Jessica 6 mei 2016 at 01:03

Wat een leuke winactie! Zelf heb ik er momenteel natuurlijk weinig aan, maar daarom doe ik mee voor mijn zusje. Sinds ze vorig jaar met mij samen heeft gereisd heeft ze het reisvirus ook te pakken haha. Ze gaat waarschijnlijk het komende jaar op zichzelf wonen en dan zou een toffe skyline van haar lievelingsstad Parijs of zo’n wereldkaart op de muur erg tof zijn!

Reply
Elyse madlener 6 mei 2016 at 15:35

Zo’n sticker is een uitkomst voor ons appartement hier op Bonaire! Is namelijk heel moeilijk aan leuke decoratie te komen hier op het eiland!

Reply
Roy 6 mei 2016 at 16:57

Héél gaaf! Ik had het creatieve idee om zelf de wereld op mijn zwarte muur te schilderen en de routes die ik afleg hierin meeneem, maar helaas reiken mijn schildertalenten niet zo ver. 29 Augustus maak ik mijn allereerste grote avontuur en vertrek ik alleen voor zo’n vier maanden naar Azië. Zo’n muur van je dromen herinnert je daar iedere avond en iedere ochtend aan… Perfect!

Reply
karin 6 mei 2016 at 17:32

Super leuke winactie! Ik heb een jaar geleden mijn hele woonkamer gepimpt, maar die ene muur…….. Ik heb geen idee wat ik daar mee moet. Misschien zo’n mooie muursticker??? ;)

Reply
Linda | One Day Trip 7 mei 2016 at 09:29

Wat heerlijk dat je weer even naar Cuba gaat, Edith! Fijn dat jullie elkaar weer even kunnen zien.

En wat een super leuke muurstickers! Ik doe mee met de winactie hoor :) We zijn afgelopen maandag naar Berlin verhuisd en zitten in een fijn appartement, maar er zit nog weinig persoonlijks in. Zo’n muursticker zou dus helemaal leuk zijn!

Reply
Linda 7 mei 2016 at 18:34

Zo’n wereldkaart muursticker zou helemaal geweldig staan in mijn nieuwe kantoortje/reishoekje!!

Reply
Reismuts 8 mei 2016 at 16:11

Gefeliciteerd met je aanstaande nieuwe woning! Mocht je van Indiase meubels houden (vind ikzelf erg leuk en heeft automatisch een travelachtige look) dan is adc in Eindhoven een aanrader! Gisteren een kast gekocht voor onze nieuwe woning waar we ook per 1 juni de sleutel van krijgen. En een muurstikker van een wereldkaart zou ik dan ook heel graag winnen voor aan de muur boven ons bed. Door de verhuizing voorlopig geen grote reizen, maar zo kunnen we er wel iedere nacht dromen van nieuwe bestemmingen :-)

Reply
Veerle 9 mei 2016 at 16:16

Jaaa, weer een leuke update Edith! Ook nog eens een win-actie, ik doe mee! Je FB en Instagram volg ik al, dus zal je bericht zo nog even delen. Wat ik met de stikker doe? Op de grote witte kale muur in de woonkamer plakken, heb namelijk tot nu toe nog niets gaafs gevonden! Deze stikker staat er perfect! :)

Reply
Saskia Stavast 10 mei 2016 at 21:45

Ik ben me aan het voorbereiden op een reis naar Cuba en toen ben ik je op het spoor gekomen. Heel fijn!

En waarom ik een mooie muursticker zou willen? Toen mijn vriend en ik vorig jaar uit elkaar gingen, was hij niet alleen mij, maar ook mijn schilderijen kwijt. Inmiddels zijn we weer bij elkaar, maar wonen we nog apart, en zit hij nog met een kale muur boven de bank. Deze mag wel eens een leuke knipoog krijgen d.m.v. een muursticker. Dus ik zou hem daar graag mee verrassen!

Reply
Sanne 11 mei 2016 at 06:45

Voor in de slaapkamer van wereldreiziger Luke. Do I need to say more ??

Reply
Natasja Smit 11 mei 2016 at 11:31

Ik zou deze voucher graag willen winnen om er natuurlijk een mooie muursticker mee aan te schaffen, en ik denk dat we gaan voor een mooie muursticker om het kamertje van ons zoontje mee op te vrolijken zag dat ze ook hele leuke kinder wereldkaarten hebben vooral de wereldkaart in de vorm van een schatkaart :D

Reply
Erna 13 mei 2016 at 15:46

Wie wil dat nu niet winnen. Ik ben al jaren behept met het reisvirus en ik hoop ook dat het nooit overgaat. Helaas de laatste jaren minder gereisd ivm eigen huisje en de daarbij behorende kosten. En ik zou dolgraag een voucher willen ontvangen zodat ik een super wereldkaart aan de muur kan hangen. Zodat ik nadat ik uit Cuba (want ja dat is de eerste verre reis weer die ik ga maken) kom dit ook weer kan afstrepen van de to do list.

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.