[contact]

Contact opnemen?

Heb je een persoonlijke vraag, een opmerking of wil je iets weten over een van de bestemmingen op mijn blog? Stuur dan een e-mail naar edith@travelcreaterepeat.nl.

Via de zoekfunctie aan de rechterkant van dit blog kun je een boel onderwerpen vinden waar ik eerder over geschreven heb.

Advertorial, persbericht of reis?

Wil je samenwerken met mijn blog? Heb je een leuk persbericht, ben je benieuwd naar de advertentiemogelijkheden of wil je me een week op pad sturen naar een verre exotische bestemming om er vervolgens toffe content over te maken (vooral dat laatste natuurlijk graag)? Stuur dan een mail om te kijken hoe we een leuke samenwerking kunnen aangaan!

E-mail: edith@travelcreaterepeat.nl

Twitter | Facebook | Instagram

8 Comments

Diede Jansen 13 februari 2022 at 11:56

Hoi! Heb je ook leuke Casa Particulares die je aanraadt in Bayamo? Hard opzoek naar tips :) (en fan van je blog!)

Reply
Mark 8 mei 2022 at 12:15

how can i order the boom “Cuba Conga””

Reply
Aura 20 augustus 2022 at 22:01

Hi Edith, Super leuke blog! Ik heb een vraag over het terugsturen van een pakket naar nederland (eigenlijk 2 fietsdozen), weet jij hoe je dat vanuit cuba kan regelen, als je zelf niet naar nederland terug vliegt?
Dank alvast!!
groet, Aura

Reply
Denuwelaere Carine en Johan Samyn 2 maart 2023 at 09:36

hallo Edith
we hadden eind mei voor 14 dagen graag afgereisd voor Cuba.
de vraag is kan je van de ene internationale luchthaven een auto huren en vertrekken naar huis via een andere luchthaven en de auto daar achterlaten?
dank je wel

Reply
Edith 12 maart 2023 at 16:40

Hoi Carine en Johan, wat leuk dat jullie in mei naar Cuba willen reizen. Op dit moment is het bij TUI Cars, die ik zelf altijd aanraad aan Cubareizigers, niet mogelijk om in Cuba op de ene locatie op te halen en bij een andere locatie in te leveren. Je kan dus beter een rondje plannen. Tussen Havana en Varadero is dat doorgaans geen probleem, het is maar 2.5 rijden per taxi tussen beide plaatsen. Richting het oosten van Cuba is dat momenteel ingewikkelder helaas.

Reply
Saar 27 september 2023 at 13:59

Hoi Edith,

Wij gaan in november 2023 naar Cuba.
Wat is jouw advies: wel of niet een auto te huren?
We hebben ook plekjes geboekt waar geen openbaar vervoer komt… daarom zouden we graag met eigen huurauto gaan. Maar twijfelen enorm ivm de brandstofcrisis.
Of is het echt heel gemakkelijk om afwisselend en betrouwbaar om met het OV en taxi te reizen, ook naar de afgelegen plekken?

Is het op dit moment al beter gesteld met de brandstof- en voedselcrisis?
Raad je aan om zelf ook eten mee te nemen?

Groetjes Saar

Reply
Yosdany 4 oktober 2023 at 15:32

Gids uit Varadero, Cuba. Ik heb ook een b&b 5km van Varadero. Mijn WhatsApp +5352621416

Reply
harold van der Kroft 4 januari 2024 at 08:47

Hi Edith, een prachtige site!. Voor mij is een feest van herkenning, zelf ga ik sinds 2007 jaarlijks 6 weken naar Cuba met partner. Voornamelijk Oost-Cuba (Santiago de Cuba). Drie-vier weken familie en de overige tijd rondtrekken. Ik vlieg meestal op Holguin, helaas kan dat sinds Corona alleen met Condor (Via Frankfurt). Eind 2024 ga ik voor 2-3 maanden, dat kan tegenwoordig op een toeristenvisum zonder noodzakelijke verlenging (Ideaal).

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.