In de media

In de media

In de afgelopen jaren heb ik het geluk gehad in verschillende media te verschijnen. Soms met een publicatie of een interview, soms met een door mij aangeleverd stuk, of een kennis-item over Cuba. Hier vind je mijn ‘moments of glory’!

PS Wil je me interviewen over reizen, bloggen of Cuba? Neem contact op via edith@travelcreaterepeat.nl.

Publicaties

✓ In december 2019 stond ik met een artikel van vier pagina’s in de VIVA, met mijn favoriete tips en adresjes in Havana, Cuba. Je kunt het hele artikel hier lezen: Mijn tips in de VIVA: ‘Havana volgens locals’ | Cuba.

✓ Voor de campagne ILoveGriekenland van het Grieks Verkeersbureau publiceerde ik in oktober 2018 een uitgebreid artikel over het onbekende (maar heerlijke!) Griekse eiland Lipsi.


Op de radio

✓ In februari 2018 was ik te gast in de ochtendshow ‘Fris!’ van NPO Radio 1, om te praten over het Cuba van nu. Je kunt het interview via deze link beluisteren, vanaf 1:15:10.


Interviews

✓ In het universiteitsblad Leidraad verscheen in februari 2018 een interview met mij, over mijn studie Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden en mijn uiteindelijke loopbaan.

✓ In april 2017 werd ik geïnterviewd door de Volkskrant over de voor- en nadelen van het leven als digital nomad. Je leest het interview hier: Mailtjes versturen vanuit de hangmat: is het bestaan van de digitale nomade echt zo fijn? (alleen voor abonnees).

✓ Voor website Zakenmeisje gaf ik in november 2016 een interview over mijn avonturen als digital nomad in Ecuador en Bolivia, en mijn leven terug in Nederland (website is offline gegaan).

✓ In augustus 2016 interviewde reisplatform We Are Travellers mij over mijn bucketlist (artikel is aangepast).

✓ Jenny van Ikreis.net interviewde mij in maart 2016 voor de rubriek Going Local over mijn ervaringen na lange tijd in Cuba doorgebracht te hebben.

✓ In maart 2015 gaf ik een interview aan Robert van Traveljunks over mijn toen net nieuw gestarte reisblog Travel.Create.Repeat.


Gastblogs op andere websites

In opdracht schreef ik verschillende artikelen voor andere reisblogs en websites:


Presentaties

Spreker op de eTravel Summit 2018 van Tradetracker, over affiliatemarketing in de reisbranche. Mijn presentatie zoomde in op het toevoegen van persoonlijkheid aan reisblogs en het leiden tot verhoogde conversie.