inspiratiereizenwinactie

Iets te vieren + winactie: een toffe wereldkaart voor aan je muur

1 februari 2017 62 Comments

Yesss, het is tijd voor een kadootje. Want ik heb iets te vieren! Laatst deelde ik een van mijn doelen voor 2017 met jullie: ik wil graag 10.000 unieke maandelijkse bezoekers verwelkomen op mijn blog. En mijn hemeltje lief, het jaar is pas één maand oud en het is al zo ver. Wow, meer dan 10.000 lezers in januari op mijn blog! Wat een topmaand is het geweest zeg. En dat vier ik graag met jullie!

Ik mag van Wereldkaarten.nl een heel gaaf kado weggeven: een mooie wereldkaart om aan de muur te hangen. Zelf ben ik dol op atlassen en wereldkaarten en ik kan er uren bij wegdromen over mijn volgende reisplannen. Dus wat mij betreft past dit kado perfect in het huis van iedere wereldreiziger. Wat je moet doen om deze wereldkaart te winnen? Je leest het hieronder.

Deze winactie is gesloten; de winnaar heeft ondertussen bericht gehad!

Mijn fascinatie met wereldkaarten

Op mijn negende verjaardag kreeg ik een wereldatlas kado van mijn ouders. Naast kaarten van landen stonden er ook verhaaltjes in over verre volkeren en culturen van over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag ben ik ervan overtuigd dat dit mijn reislust heeft aangewakkerd. Nog steeds kan ik uren bladeren door atlassen en staren naar landkaarten, op zoek naar verre hoofdsteden en wegdromen bij het idee aan een Amazone-expeditie of eilandhoppen in de Pacific. Heerlijk!

Winactie: een wereldkaart voor aan je eigen muur!

Ik ben daarom blij dat ik dit mooie kado mag weggeven. Van online winkel Wereldkaarten.nl mag ik iemand gelukkig maken met een voucher van €100,-. Met dit bedrag kun je in de webshop een toffe wereldkaart uitzoeken! Je kunt kiezen uit verschillende materialen: bijvoorbeeld een kaart op canvas, hout, aluminium of plexiglas.

Wat moet je doen?

Wat je moet doen om kans te maken op deze voucher t.w.v. €100,-? Simpel: volg de volgende vier stappen.

  1. Ik zou het tof vinden als je mijn pagina wilt liken op Facebook en Instagram
  2. Kies op Wereldkaarten.nl uit welke kaart in jouw huis past
  3. Schrijf hieronder in een comment waarom jij vindt dat je deze wereldkaart zou moeten winnen
  4. Vermeld een geldig e-mailadres, zodat ik je kan berichten als je gewonnen hebt.

That’s it! De winactie loopt tot en met donderdag 9 februari en uit de inzendingen trek ik een winnaar. Op 10 februari zal ik vervolgens via mijn Facebookpagina de winnaar bekend maken. Daarna ontvang je van mij een mail met de vouchercode, zodat je in de webwinkel van Wereldkaarten.nl een mooi kado kunt uitkiezen.


Deze winactie is gesloten; de winnaar heeft ondertussen bericht gehad!

Artikelen die je misschien ook leuk vindt:

62 Comments

Sabine 2 februari 2017 at 04:18

Gefeliciteerd!! Wat een mooi aantal zeg! :D Ook een heel toffe winactie. Ik doe niet mee, maar de winnaar zal er vast heel blij mee zijn straks!

Reply
Danielle Goedkoop 2 februari 2017 at 08:18

Wauw, wat een gave actie! Die ecoline canvas wereld zou supermooi passen in mijn nieuwe ‘home office’!

Reply
Gemma 2 februari 2017 at 09:52

Super, zoveel volgers. De perkament poster lijkt mij fantastisch om al mijn reizen op aan te geven. Denk dat dit in mijn huis uit1912 heel erg mooi zou passen

Reply
karlijntravels 2 februari 2017 at 10:24

Gefeliciteerd met deze mijlpaal, helemaal verdiend!

Reply
roo 2 februari 2017 at 12:45

Historisch hout vind ik erg mooi zeg, wauw! maar eigenlijk zijn ze allemaal leuk…! :-*

Reply
Melissa Van Stipdonk 2 februari 2017 at 13:02

De wereldkaart met dieren zou zo leuk staan op de nieuwe slaapkamer van mijn dochter. ze gaat bijna naar groep 3 en is heel leergierig en deze wereldkaart is niet alleen supermooi maar ze leert er ook nog van. liefs melissa (melissamaas@hotmail.com)

Reply
Reiny van den Elzen 2 februari 2017 at 13:27

Wauw, gefeliciteerd met je mijlpaal!:)
Omdat ik altijd loop weg te dromen over vele mooie plekken in de wereld (het liefst tijdens het koken) graag deze mooie wereldkaart op hout voor in mijn keuken: https://www.wereldkaarten.nl/doorsnede-papier-hout

Reply
anja 2 februari 2017 at 13:28

alle landkaarten zijn erg leuk maar voor mij in de eetkamer zou ik kiezen voor Zwarte inkt hout

Reply
Vera Limpens 2 februari 2017 at 17:45

Geweldig op hout: het thema dierenrijk voor op de kinderkamer voor mijn pasgeboren neefje. Ik weet zeker dat de ouders dit super zouden vinden. Wauw! <3

Reply
Jessica 2 februari 2017 at 17:53

Wat een mooie kaarten! 2 maanden geleden heb ik nieuwe meubels (bank, fauteuil, eettafel, kast en tvmeubel) gekocht. Totaaal anders dan mijn vorige meubels. De houten wereldkaart op stof hout zou perfect in mijn nieuwe interieur passen!

Reply
Patty 2 februari 2017 at 18:27

Wat zijn ze allemaal mooi !
Erg moeilijk om te kiezen als je wint
Maar ik denk dat ik voor de lichtpuntjes op plexiglas zou gaan
Erg appart en geweldig leuk en weet er al een heel mooi plekje voor
Dus ik ga duimen voor geluk ?

Reply
Berthy Jagersma 2 februari 2017 at 18:45

Gefeliciteerd Edith! Wat fijn dat steeds meer mensen jouw blogspot weten te vinden. Ik hoop er nog veel te lezen en daarbij weg te dromen.
Ik zou heel graag een Schilderij op stof Canvas willen hebben, zodat we alle plaatsen waar we al zijn geweest en waar we graag nog naar toe willen dagelijks kunnen bekijken. Mag, Berthy Jagersma. berthyjagersma@gmail.com

Reply
kelly 2 februari 2017 at 18:51

Een wereldkaart op aluminium lijkt me echt geweldig voor in mijn woonkamer.
Mooi op de witte muur boven de zwarte bank!

Reply
Jelmar 2 februari 2017 at 19:03

Wauw hier dromen we al van sinds we in ons eigen gebouwde huis wonen! Alleen zijn er steeds van die uitgaven die voorrang hebben (bijkeuken, verlichting enz) blijft weinig over voor de aankleding dus. Hoe gaaf zou het zijn om dan deze bon te winnen?! Ben verliefd op de zwarte inkt aluminium <3.

Reply
M. 2 februari 2017 at 20:07

Gefeliciteerd, zelf ga ik niet vaak op vakantie maar lees af en toe je verhalen.
Bij een wereldkaart van hout jan ik wegdromen…..

Reply
Nelly 2 februari 2017 at 20:10

Van harte gefeliciteerd! Een mooie wereld van hout lijkt me geweldig. bv Alle landen Pastel hout

Reply
Nancy van Heck 2 februari 2017 at 20:40

Van harte gefeliciteerd met de vele lezers die je behaalt hebt. Ik zou graag de wereldkaart Geografisch plexiglas zodat ik wat over de wereld kan leren en het later ook aan mijn zoontje kan leren.

Reply
Danielle 2 februari 2017 at 21:04

Dit is leuk zeg. Vanaf maart mag ik in mijn nieuwbouw huis gaan wonen. Een mooie wereldkaart past goed bij mijn reislustige leven en mijn baan in de reisbranche. Leuk om op de kaart aan te kunnen geven waar ik allemaal al geweest ben en wat mijn wensen nog zijn om heen te gaan. Als ik mag kiezen dan zou ik voor de Aquarel verf aluminium wereldkaart gaan.

Reply
avonturen sparen 2 februari 2017 at 21:08

Gaaf hoor, dat je zoveel bezoekers trekt! :) Ik zou hem super graag voor mijn lieve dochtertje winnen, zodat zij kan zien welke landen we gaan bezoeken! Ecoline hout zou fantastisch op haar kamertje staan!

Reply
Brit Weijers 2 februari 2017 at 21:17

Tof! Ik volg je, leuke prijs, onwijs.

Reply
Lydwine Janssen 2 februari 2017 at 21:17

Gefeliciteerd! Is ook niet vreemd als je op zo’n persoonlijke, warme manier anderen inspireert en helpt door je ervaringen te delen. Goed bezig! Leuke winactie ook. De gekleurde inkt splash poster lijkt me wel wat, omdat een felle turquoise muur in de woonkamer natuurlijk wel wat extra kleur kan gebruiken ;)

Reply
Anneliese de Waal 2 februari 2017 at 21:20

Ik vind de volgende wereldkaart erg mooi voor in huis, zou er erg blij van worden = https://www.wereldkaarten.nl/gekleurde-inkt-splash-canvas !!

Groetjes van,
Anneliese de Waal

Reply
Annelies Pietens 2 februari 2017 at 21:22

wat leuk dat je zoveel volgers hebt, gefeliciteerd.. Ik zou kiezen voor de grote Grote wereldkaart, ik heb nog 1 grote kale muur dus dat komt goed uit!! ik heb helaas geen instagram wel facebook. Mijn naam op facebook is Annelies Eliza..

Reply
SophiaG 2 februari 2017 at 21:25

Ik doe graag mee voor de kras wereldkaart, zodat ik kan laten zien in welke landen (zijn er maar een paar :( ) ik al op vakantie ben geweest

Reply
Elizabeth van hurne 2 februari 2017 at 21:31

Dat is een hele mijlpaal en wel verdient. als ik zou winnen dan zou ik kiezen voor de muursticker. die hoef ik alleen maar te plakken en is dus erg handig en snel.

Reply
Anita H. 2 februari 2017 at 21:35

Mooi. Ik zou kiezen voor canvas, voor in de woonkamer. Daar heb ik nog een mooie plek.

Reply
Hanneke van Bavelgem 2 februari 2017 at 22:10

Heb je site net ontdekt, leuk!!!
Ik ben weg van de ecoline canvas kaart.
Samen met m’n vriend heb ik een half jaar door Midden-Amerika gefietst. We zijn een paar dagen geleden thuis gekomen. Het zou heerlijk zijn om met zo’n mooie wereldkaart weg te kunnen dromen en plannen te maken voor de volgende bestemming!

Reply
Marijke 2 februari 2017 at 22:12

Leuk! Daar heb ik wel een mooi plekje voor! Ik zou kiezen voor Klassiek canvas!

Reply
Lies 2 februari 2017 at 22:41

Oe!!! Een kraswereldkaart is echt heel leuk!!! Die zou echt ideaal zijn om visueel te maken waar we allemaal heen geweest zijn! (ik ben je gaan volgen op instagram :-) )

Reply
Mol Nina 3 februari 2017 at 05:44

I <3 de https://www.wereldkaarten.nl/ecoline-canvas omdat de kleuren me heel erg aanspreken!!

Reply
Nathalie Hellmig 3 februari 2017 at 08:39

Whoehoeeeeeeeeee!! Dit is echt superleuk travel.create.repeat <3 <3   Wat een ontzettend leuke en te gekke prijs gaan jullie weggeven en hoe GAAF is het om jullie via deze weg te mogen leren kennen!! Whaaaaaaaaa ik wil natuurlijk dolgraag kans maken op maar liefst € 100,- shoptegoed om zo'n WAANZINNIG mooie wereldkaart uit te mogen zoeken.. zou echt TE GEK zijn voor in ons nieuwe huis   We hebben deze week de sleutel gekregen… wij zijn echte wereldreizigers.. met name de USA & Canada… Maar hebben al veel gezien en willen NOG meer zien   Zo'n wereldkaart past echt bij ons… LOVE IT, SPANNEND!ben echt helemaal ENTHOUSIAST ? ? ? ? ?MAAK ME GEK!! Ik ben fan hoor ;-) Heb alle stapjes gevolgd

☑ geliked

☑ openbaar gedeeld…

FINGERS CROSSED! Liefs nathalie :*

Reply
ans 3 februari 2017 at 10:27

Ik ben een echte wereldreizigster. Ik hou van natuurlijke materialen en mijn lievelingskleur is groen. Dus ik ga voor de perkament groen hout wereldkaart.

Reply
Sonja Hubregtse 3 februari 2017 at 10:33

Geweldig leuk ! Lichtpuntjes aluminium vinden wij super mooi. Hij zou boven ons bed komen, dus ook erg toepasselijk voor de nacht. We gaan heerlijk dromend op wereldreis ;)

Reply
Marleen 3 februari 2017 at 10:47

Gefeliciteerd met je jubileum! Ik ben je nu ook gaan volgen op Instagram
Ik doe niet mee voor mezelf maar voor een goede vriend. Een wereldreiziger die binnenkort de sleutel van zijn eerste koophuis krijgt.
Ik weet dat hij nog graag een wereldkaart in zijn kamer wil ophangen, als ik zou winnen zou ik hem dus laten kiezen. Ik denk dat hij gaat voor de geografische kaart op hout of op plexiglas.

Reply
Barbara 3 februari 2017 at 11:20

Gefeliciteerd met je jubileum! Ik volg op facebook, instagram en twitter, Ikwil dolgraag een wereldkaart voor aan de muur winnen voor mijn dochter, ze doet de opleiding Reizen,dus moet alle landen leren en wil ze ook gaan bezoeken dus super zou dit zijn. kan ze met pinnetjes aangeven waar ze geweest is. Deze lijkt me erg mooi https://www.wereldkaarten.nl/kleuren-hout

Reply
Tamara V 3 februari 2017 at 12:30

De wereld aan je wand ,hoe leuk is dat .Ik vind de perkament krachtig groen in formaat 100×50 prachtig om mijn werkplek een “wereldse” uitstraling te geven.

Reply
Eefje 3 februari 2017 at 13:34

Geweldige actie, samen met wereldkaarten.nl. Ik vind er heel veel onwijs gaaf. Zou dit graag als ik win met mijn hele gezin uit willen zoeken, maar een op hout is wel mijn favoriet. Waarom ik deze graag wil? Wij vertrekken 2 augustus met ons gezin (2 kids van 8 en 10) voor een wereldreis van 7 maanden. Mijn kids zijn helemaal gek van vlaggen en landkaarten. Dus als ik win gaan ze uit hun dak! Superleuk om in onze woonkamer te hangen, zodat we daar nog 6 maanden van kunnen genieten en middels de vlaggetjes onze reisplannen weer kunnen geven. Kunnen we dit laten zien wanneer we daar gezellig met vrienden een borrel zitten te drinken en proosten op de reis die komen gaat!

Reply
Iris 3 februari 2017 at 14:12

Suuuuper gaaf :-) Mijn vriend en ik hebben pas ons eerste huis gekocht. Onze grootste passie samen is reizen.. dit is waar wij allebei helemaal blij van worden. Hoe leuk zou het zijn om een grote wereldkaart in ons nieuw huis te hebben.. wat dan staat voor onze passie (en gewoon omdat het heeeeeel leuk staat aan de muur!!)

Reply
Lottie 3 februari 2017 at 14:52

Aquearel verf poster: prachtige poster!

Reply
Jan 3 februari 2017 at 15:58

Alle landen canvas lijkt ons prachtig in onze huiskamer.
Lekker turen naar onze bezochte landen en welke nog op onze bucketlist staan.

Reply
Esther Potters 3 februari 2017 at 16:21

Ik ben dol op reizen & reisprogramma’s.
Het mooiste zou de blauwe canvas uitkomen in mijn huiskamer
want mijn muren zijn lichtblauw en dan komt dit canvas goed tot z’n recht!

Reply
Menno 3 februari 2017 at 16:35

Ik zou gaan voor het zoekplaatje op aluminium. Dan kunnen mijn twee dochtertjes urenlang gaan kijken wat er allemaal te ontdekken valt en leren ze spelenderwijs meer over de wereld. Wat een superkado zou dat zijn!

Reply
Antoinet Dekker 3 februari 2017 at 16:44

Ik kende jouw site niet maar wat een leuke site…precies waar ik eigenlijk naar op zoek was voor de kamer van onze zoon.
Ik twijfel alleen nog welke: vliegen of lichtpuntjes….
Maar goed….ik heb nog even…hij is 20 maart pas jarig…
Ik hoop dat ik win…

Reply
Marian B 3 februari 2017 at 18:02

Gefeliciteerd met je vele bezoekers! Ik doe graag mee voor een wereldkaart op de kinderkamer. De Wereldkaart Ons dierenrijk – baby vind ik denk ik het leukst!

Reply
marloes 3 februari 2017 at 20:26

Wat leuk! ik ben met mijn vriend aan het strijden of er iets aan de muur mag in ons nieuwe huis. Ik hou van gezelligheid, hij van leeg……maar hij houdt ook van kaarten! daar kan ik hem wel mee overtuigen. De aquarel op hout zou ik geweldig vinden.

Reply
Marina Vink 3 februari 2017 at 21:18

Ik vind de zwarte inkt op hout erg mooi! prachtig voor boven de tafel. :-)

Reply
Grete Karina 3 februari 2017 at 21:38

Ik vind deze Aquarel verf aluminium wereldkaart echt heel erg mooi, die past prachtig in ons interieur!
https://www.wereldkaarten.nl/aquarel-verf-aluminium
Nu maar duimen…..
Fijn weekend en groeten, Grete Karina

Reply
Myrthe 3 februari 2017 at 23:45

De Magnetic Curves plexiglas wereldkaart is waanzinnig! Ik kan mezelf helemaal verliezen in oude wereldkaarten. Uren turen naar hoe de wereld er vroeger uitzag. Mijmeren hoe alle veranderingen zo gekomen zijn en welke impact het heeft gehad. Ik ben dol op oude kaarten en geschiedenis. Deze Magnetic Curves plexiglas kaart uit 1844 zal een pronkstuk aan onze muur worden!

Reply
Sharon 4 februari 2017 at 12:50

Wat leuk Edith! Ik heb net een kijkje op de site genomen en zou heel graag de Aquarel Verf Canvas willen:) Vorig jaar heb ik reizen gemaakt door Zuid-Amerika en Indonesie en eind dit jaar zal ik door Australie en Nieuw Zeeland op rondreis gaan. Reizen maakt me vrij, meer ruimdenkend, het is mijn nr 1 tijdsbesteding;) Deze wereldkaart zou me alvast laten verlangen naar mijn volgende reis!!

Reply
Gea Jager 4 februari 2017 at 21:11

Zwarte inkt aluminium erg leuk voor op mijn hobby kamer waar ik veel vrije uurtjes besteed

Reply
Nina 4 februari 2017 at 22:42

stippen-op-zwart-canvas vind ik echt heel gaaf!

Reply
Z. Kumru 5 februari 2017 at 13:40

Super leuk! De gekleurde of klassieke canvas zijn en leuk en erg leerzaam!

Reply
Renske 5 februari 2017 at 15:35

Ik zou super graag de zwarte inkt willen winnen! Past perfect in mijn nieuwe huisje ;)

Reply
Jennifer Nout 5 februari 2017 at 15:51

Gefeliciteerd en op naar de volgende mijlpaal. Bij ons zou de kleurenkaart aluminium geweldig staan in onze slaapkamer. Kunnen we s nachts verder dromen over nog meer mooie bestemmingen.

Reply
Anita H. 5 februari 2017 at 18:23 Reply
Annelien P. 6 februari 2017 at 04:37

Tijdens het zoeken naar budget tips voor Galapagos (waar ik nu ben, heerlijk!) op jouw blog terecht gekomen en al veel aan je verslagjes gehad, dankjewel dus!!
De kaart aquarel op hout zou heeeeeel mooi staan thuis, en ik kan al niet wachten om een volgende bestemming te prikken!

Reply
Adriana de Ruiter 6 februari 2017 at 23:06

Ik doe heel graag mee aan deze winactie! Ik zou het geweldig vinden om op onze kinderkamer de wereldkaart kleine vriendjes op te hangen. Wij zijn pleegouders en naast onze pleegzoon en pleegdochter (8 en 4 maanden) die hier blijven wonen, komen er ook telkens voor kortere periodes kinderen in ons huis. Ze komen in een crisissituatie bij ons thuis en terwijl ze bij ons thuis wonen, moet de situatie tot rust komen en gaan de grote mensen praten over waar ze moeten gaan wonen en wat er in hun toekomst staat te gebeuren.

Deze momenten zijn, hoe goed wij ook ons best doen, enorm eenzaam en spannend voor deze kinderen. Deze kaart lijkt me juist daarom enorm mooi om juist in hun kamertje op te hangen. Hun veilige plekje in een op dat moment grote boze wereld. Deze kaart laat ze zien dat ze niet alleen zijn in deze wereld, dat er overal vriendjes wonen en dat we nooit écht alleen zijn hoe verdrietig de situatie op dat moment ook is…

Ik hoop dat ze met deze kaart zullen dromen naar een periode na deze crisis… Dromen over reizen, over mogelijkheden en de wereld die nog aan hun voeten ligt!

Ik ga duimen! :D

Reply
Edith 12 februari 2017 at 15:06

Hola Adriana, gefeliciteerd! De loting heeft bepaald dat jij de winnaar bent geworden! Ik heb je per mail de vouchercode toegestuurd. Ik hoop dat je deze goed hebt ontvangen? Veel plezier met de wereldkaart, ik ben blij te lezen dat deze goed terecht komt. Groetjes, Edith

Reply
Myrthe 7 februari 2017 at 14:52

Ik heb de kaarten van wereldkaarten.nl al op verschillende blogs voorbij zien komen en ze blijven mooi! Mijn favoriet is Wereldkaart Perkament krachtig groen. Ik denk dat deze heel goed past boven mijn bed. De muur is groot leeg en wit en dat vind ik zo ongezellig :(. Ik zou de kamer graag opvrolijken met een wereldkaart. Dan kan ik ’s avonds voor het slapen nog even terugdenken aan de vakantie en de reizen die ik nog wil maken :D.

Reply
Marjolein de With 7 februari 2017 at 23:46

Leuke actie!! Ik volg op zowel Facebook als Instagram :) Ik vind de ‘illustratie canvas’ erg leuk! Ehhm, waarom zou ik die moeten winnen? Nou, ik heb nog best een groot stuk witte muur in mijn kamer. Eén van de vier muren van mijn kamer is gevuld met een raam, de andere met New-Yorkbehang, de derde met een andere wereldkaart en een canvas schilderij van Londen, maar die vierde muur… Daar zou best wel iets bijpassen met hetzelfde thema ;-) Ik hoop dat ik een kansje maak!

Reply
Evi Janssen 8 februari 2017 at 15:24

Vingerafdruk – kleur Hout, vind ik echt super mooi! De combinatie van het hout en het speciale effect van de vingerafdruk is erg bijzonder en zou ik heel graag willen hebben. Hopelijk heb ik geluk!

Reply
Sazou 9 februari 2017 at 20:35

Hartelijk gefeliciteerd Edith met deze prachtige mijlpaal! Wat wordt ik ontzettend blij van jóuw prachtige reisfoto’s! Vooral de foto’s uit Guatemala roepen warme & mooie herinneringen op (hier heb ik vrijwilligerswerk gedaan). En meteen denk ik: There’s more to explore! Zoveel geweldige landen, natuur, dieren en mensen. Eén van mijn diepste wensen is dat er weer een tijd mag komen dat ik weer kan gaan reizen, helaas denkt mijn gezondheid daar nu anders over ;) Wat onwijs gaaf zou een wereldkaart op hout zijn, echt zó bijzonder! En welke weet ik nog even niet. Ik ga in april verhuizen samen met mijn vriend dus zouden we nog even moeten overleggen haha! Enne.. zie trouwens ook dat er wereldkaarten behang gaat komen, ook waanzinnig leuk :) Super bedankt voor deze lieve winkans, geniet van je mooie reizen en good luck met jouw kleurrijke blog! :D

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.