budgetinspiratiereizenrondreisroutetips

Rondje Quilotoa: de aftermovie

10 juni 2015 9 Comments

Na de superleuke reacties op onze vorige blogpost, vooral op de foto’s die ik op mijn Instagram-account heb gezet, volgt hier het filmpje van onze driedaagse hike. De regio rondom Quilotoa is echt stunning en het was een feestje om hier te wandelen, foto’s te maken en video’s te schieten!

Artikelen die je misschien ook leuk vindt:

9 Comments

Bea 11 juni 2015 at 20:25

Heel gaaf filmpje..leuk gedaan! Wat een mooie super mooie omgeving. Geen andere toeristen te spotten..alsof jullie helemaal alleen daar zijn :-)
Nog even een vraagje; mag je die muziek gewoon achter een filmpje monteren? Ik dacht zelf dat daar regeltjes voor waren?

Reply
Edith | [travel.create.repeat] 11 juni 2015 at 20:45

Thx Bea, we waren daar ook helemaal alleen! We zijn op dag 2 een meisje tegengekomen, en dat was het, haha. All by ourselves! En wat betreft die muziek, Youtube registreert dat het muziek met copyright is en vertelt je wat de consequentie is. Bij deze video bijvoorbeeld kunnen er advertenties verschijnen en ik mag zelf de video niet ‘monetizen’. Maar dat vind ik prima, dus heb er geen last van. Het verschilt wel per liedje hoor en ik kijk altijd eerst even van tevoren wat de consequentie is. Een van mijn video’s kan bijvoorbeeld niet afgespeeld worden in Brazilië, Colombia en Venezuela i.v.m. copyright. Ook daar kan ik mee leven denk ik ;-)

Reply
Bea 11 juni 2015 at 23:03

Ooh joh! Good to know…dan kan ik ook mijn filmpjes wat opleuken met een gezellig muziekje ;-) thnx!

Reply
Anne 14 juni 2015 at 14:20

Gaaaaaaaffff!!!! Wat een gaaf filmpje! Vet strak blauwe luchten ook, ik ben gék op vulkaankratermeren en zo’n wandeling ziet er zooooo gaaf uit! (En stiekem denk ik dat het Amboro National Park in Bolivia zelfs nóg mooier en gaver gaat zijn!!! Zooooooo’n zin in!!!) Liefs!

Reply
Edith | [travel.create.repeat] 15 juni 2015 at 17:50

Jaaa het weer was echt top tijdens onze hike! Fingers crossed voor onze wandeling door Amboro NP! xx

Reply
Jessica 15 juni 2015 at 16:44

Moooi! Je vriend toch blij dat je hem over had weten te halen? ;-) Geniet van het goede leven samen!

Reply
Edith | [travel.create.repeat] 15 juni 2015 at 17:51

Haha, nou ik vroeg het ‘em net even en hij heeft nog steeds gemengde gevoelens ;-) Dat genieten lukt heel goed, thnx!

Reply
Evelien 27 juni 2015 at 21:11

Hai nicht,
Super leuk filmpje om zo te zien! Haha, ik ga nu snel je Insta ook maar eens checken ;-) Have fun! xx

Reply
Edith 30 juni 2015 at 00:43

Hi nicht, thnx! :-) Leuk dat je ons digitaal volgt!

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.