persoonlijkplantoekomstwerk

Gooooooodmorning 2015!

4 januari 2015 0 comments

Wow, mijn eerste blog van 2015. En eigenlijk mijn eerste échte blog voor deze website! Very exciting. 2015 belooft een spannend jaar te worden, met een aantal gave uitdagingen in het verschiet. Allereerst zal ik de eerste zes weken van het jaar in Brighton verblijven, waar ik mijn Engelse collega’s van Rickshaw Travel zal helpen bij hun project voor een nieuw responsive website design. Het wordt een ‘all inclusive’-project, dus tijdens deze zes weken woon en werk ik in Brighton. Hartstikke leuk!

brighton-pierIn de zomer was het wellicht nog nét een beetje leuker geweest, maar ook in de winter ben ik heel benieuwd naar de Engelse pubcultuur, de smalle straatjes van shoppingdistrict The Lanes en het gemak van wereldstad Londen binnen handbereik. Ik zal zeker wat leuke foto’s posten van mijn Engelse belevenissen.

Na Brighton ben ik ongeveer een maand terug in Nederland en dan begint het grootste avontuur: zes maanden Ecuador & Bolivia! Samen met mi amor Jesús verkas ik voor een half jaar naar Zuid-Amerika, waar we samen gaan wonen en werken. Hoe dat er precies uit zal zien? Hmmm, dat is nog een beetje ‘work in progress’ op dit moment. Het zal er in ieder geval op neerkomen dat ik waarschijnlijk voor mijn Nederlandse werkgever Riksja Travel wat werk-op-afstand zal doen, van het schrijven van reisartikelen tot het bijhouden van social mediakanalen. Top! Daarnaast wil ik deze website graag verder uitbreiden en een blog bijhouden over mijn reisbelevenissen, grappige top-tien-rijtjes en beste tips voor bijvoorbeeld caipirinha’s in Brazilië (als ervaringsdeskundige, zeg maar…). Ook zal ik met het [portfolio]-gedeelte op deze website laten zien wat voor soort werk ik zoal uitvoer ‘on the road’, om op die manier ook weer leuke nieuwe opdrachten te krijgen. Ik werk een beetje in loondienst en een beetje als freelancer dus. I can’t wait!

En wat er na dat half jaar gaat gebeuren? Tja, dat weet ik nog niet. Echt niet. Terug naar Nederland en hier samen een basis bouwen? Blijven reizen en werken in een mobiele levensstijl? Of is er misschien geen samen meer en ga ik alleen op zoek naar mijn vervolgpad? Geen idee, en op dit moment vind ik het ook helemaal prima om dat niet te weten. Eén ding is zeker: I’m taking you along for the ride! Dus volg mijn blog als je het leuk vindt, of mijn Instagram-account voor mooie plaatjes.

En nu: Brighton, here I come! <3

brighton-hove-strandhuisjes

Artikelen die je misschien ook leuk vindt:

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.