inspiratiewinactie

Winactie: grote fotoafdruk op hout voor in jouw huis!

7 augustus 2018 22 Comments

Inspiratie voor aan je muur

Hoera, het is weer tijd voor een leuke winactie! Nu Jesús en ik zo’n vier maanden in ons nieuwe huis wonen, begint alles langzaam een plekje te krijgen en komt er ook wat sfeer en decoratie bij. Zo hebben we vorige maand een boel planten aangeschaft, zo fijn! Natuurlijk is het ook altijd leuk om iets moois aan de muur te hangen. Ik ben fan van grote foto’s op hout en daarom ben ik extra blij met de winactie van vandaag: een toffe fotoprint op hout. Kijk snel hoe je mee doet en dit fotokado kunt winnen.

Deze winactie is gesloten; de winnaar heeft ondertussen bericht gehad!

Ik mag van Herinneringenoplinnen.nl een heel gaaf kado weggeven: een mooie geprinte foto op hout om aan de muur te hangen. En dan geen kleine versie, maar nee: op maar liefst 90×120 cm, het grootste formaat! Zo kun je je mooiste reisfoto afdrukken en nog even wegdromen vanaf de bank, of bijvoorbeeld een bijzondere familiefoto uitvergroten en een mooi plekje geven. Wat je moet doen om deze fotoafdruk op hout te winnen? Je leest het hieronder.

Winactie: een foto op hout voor in jouw huis!

Van online winkel Herinneringenoplinnen.nl mag ik iemand gelukkig maken met een voucher van €149. Met dit bedrag kun je in de webshop een tof fotokado uitzoeken! Is hout niet helemaal je ding? Geeft niks, want je kunt met het voucher ook een ander kado kiezen van Herinneringenoplinnen.nl. Bijvoorbeeld een afdruk op canvas of op metaal. Wi je graag een fotokado kiezen dat duurder is dan €149? Dan betaal je zelf het restbedrag bij.

Wat moet je doen?

Wat je moet doen om kans te maken op deze voucher t.w.v. €149? Simpel: volg de volgende vier stappen.

  1. Ik zou het tof vinden als je mijn pagina wil liken op Facebook en Instagram
  2. Kijk op Herinneringenoplinnen.nl welk formaat en materiaal jij kiest voor je fotoafdruk
  3. Schrijf hieronder in een comment waarom jij vindt dat je deze fotoafdruk zou moeten winnen
  4. Vermeld een geldig e-mailadres, zodat ik je kan berichten als je gewonnen hebt.

Succes met meedoen!

That’s it! De winactie loopt tot en met dinsdag 14 augustus 2018 en uit de inzendingen trek ik een winnaar. Op woensdag 15 augustus zal ik vervolgens via mijn Facebookpagina de winnaar bekend maken. Daarna ontvang je van mij een mail met de vouchercode, zodat je in de webwinkel van Herinneringenoplinnen.nl een mooi kado kunt uitkiezen. Succes allemaal met meedoen!


Deze winactie is gesloten; de winnaar heeft ondertussen bericht gehad!

Artikelen die je misschien ook leuk vindt:

22 Comments

Anne-Marie 7 augustus 2018 at 22:13

Wat een leuke winactie Edith! De foto op hout van 90×120 zou ik heel graag winnen ? We gaan volgende maand na een (lange) verbouwing verhuizen. Deze prachtfoto van een van onze reizen zou zo’n mooi plekje krijgen… dus fingers crossed ????

Reply
Ingrid van Zwieten 7 augustus 2018 at 22:31

Hoi Edith,
Leuke actie! Waarom ik de fotoafdruk wil winnen? Het lijkt mij heel speciaal om straks aan de wand van mijn (toekomstige) nieuwe huis een prachtige foto op hout te hebben hangen van Cuba. Eind van het jaar ga ik opnieuw naar Cuba, waar ik hopelijk nu wel kan genieten van een welverdiende vakantie….en geen orkaan. In september vorig jaar viel mijn vakantie nl. in duigen doordat orkaan Irma over Cuba kwam.
Mocht ik winnen dan hoop ik dat de vouchercode nog even geldig blijft tot eind van het jaar. Hopelijk heb ik dan ook een nieuwe woning. Want dat is op het moment erg moeilijk te vinden.
Succes met de winactie!
groetjes Ingrid

Reply
Simone 7 augustus 2018 at 23:39

Hoi Edith, wat een leuke actie!! Ten eerste mijn complimenten voor je sites en blogs. We vertrekken eind nov. voor 3 weken naar Cuba en zonder jouw site zou het organiseren veel minder overzichtelijk en makkelijk verlopen, bedankt! Ik zou mijn vriend erg graag eens willen verrassen voor ons 13,5jr samenzijn. Aangezien we, tot enkele maanden geleden, jaren lang met een dubbele hypotheek hebben gezeten, waren de middelen hiervoor beperkt. We zijn nu ons huis mooi aan het opknappen en ik denk dat dit de perfecte verrassing is als bedankje voor zijn harde werk, zijn liefde en als teken van ‘een nieuwe start met hopelijk veel reizen en geluk ♡ Saludos, Simone

Reply
Marianne 8 augustus 2018 at 06:32

Ik ga voor een foto op hout on het grootste formaat. Ik weet nog niet of het rechthoekig of het vierkant gaat worden. Dat wil ik nog even puzzelen met de betreffende foto. Ik kies voor een prachtige foto van mijn meisje met mijn schoonvader. Samen op het water. Een mooi moment om vast te houden. Mooie herinneringen aan een innige band tussen twee personen die ik zo lief had/heb. Ze zijn voor altijd in mijn hart.

Reply
Nicole A 8 augustus 2018 at 06:36

90×90 zou ik super vinden! Zodat ik een mooi kado heb als mijn jongste terugkomt vanuit haar stageadres in Frankrijk. Een herinnering van een toffe tijd; op haar eigen kamer boven haar bed!

Reply
Winnie. 8 augustus 2018 at 06:55

Ha Edith,
Van de week nog eens onze Cuba foto’s van onze backpackreis ( enthousiast door jouw site geworden?) bekeken en we zeiden juist tegen elkaar we moeten nu echt wat moois hieruit selecteren en er wat van ophangen.
(Een mooi groot dik boek heb ik vrijwel meteen gemaakt).
Dus ja heel graag! 90×120 geweldig?
Groetjes Winnie.

Reply
Bea 8 augustus 2018 at 06:57

Aaaah dit zou zo goed uitkomen! Ik ga samenwonen met mijn vriend: een rasechte Zeeuw. Hij heeft op dit moment een, volgens hem, prachtig aanblik van ‘zijn’ Middelburg aan de muur hangen. Wat mij betreft móet daar verandering in komen zodra ik bij hem in trek. En hoe kan hij nu weigeren als ik de herinneringenoplinnen-bon win. Ik zou gaan voor het grootste formaat HD-Metaal wat helemaal past bij zijn strakke interieur.

En de foto? Die gaan we maken tijdens onze komende vakantie in ‘mijn’ China, over drie weken…

Reply
Margo Mol 8 augustus 2018 at 09:47

Hoi Edith,
Wat een leuke aktie. Wij hebben dit voorjaar een rondreis door Cuba gemaakt en dankzij jou blog en tips is dit een super vakantie geworden. Wat is Cuba een prachtig land en wat zijn Cubanen aardige mensen. Je blijft er fotograferen. We hebben zoveel mooie foto’s gemaakt. Eentje op hout van 120×90 zou zeker niet misstaan in onze woonkamer.
Veel geluk met Jesus hier in Nederland maar een stukje van zijn hart zal waarschijnlijk altijd in het mooie Cuba blijven.
Groetjes Margo

Reply
Marjet 8 augustus 2018 at 10:17

Wat een toffe winactie! Mijn vriend heeft tijdens onze Cuba-reis afgelopen december een prachtige foto van de skyline van Havana gemaakt. We waren eigenlijk nog steeds aan het dubben over het materiaal van de afdruk, maar nu zie ik HD Metaal langskomen?. Dat lijkt me super om hem mee te verrassen?. Matte uitvoering, 60×90 (of misschien toch zelfs 90×120?): ik zie het helemaal voor me. Elke dag heerlijk thuiskomen met een aanblik op de skyline van Havana, super tof toch???.

Reply
Marian B 8 augustus 2018 at 10:53

Wat een fijne prijs! Ik zou graag een foto op hout (horizontaal) willen van mijn twee schatten. Ik denk dat ik als ik toch de luxe heb voor de maat 90 x120 maar een slag kleiner is ook top!

Reply
Ellen 8 augustus 2018 at 18:53

Oeh gaaf! Dit zou heel goed van pas komen. Binnenkort hebben wij een fotoshoot met z’n drietjes, of eigenlijk viertjes en dat resultaat mag zeker een mooi plekje in huis krijgen. Ik weet nog niet of ik voor hout, hd metal of canvas kies. Duimen :-)

Reply
Joyce 10 augustus 2018 at 18:15

Jaa wat zou ik dit graag willen winnen! Ik weet al precies wat ik zou kiezen: 60 x 90 hd metal ? en de foto die ik kies; een prachtige natuurfoto van Thailand als geweldige herinnering van de vakantie afgelopen februari met mn lieverd.

Reply
Esmee 10 augustus 2018 at 20:58

Wauw! Wat een leuke actie. Ik vind een foto op hout in het formaat 90×90 super gaaf! We hebben thuis een hele verbouwing achter de rug. Alleen staat op z’n plek, alleen het moet nog gezellig aangekleed worden. Dat zou met deze foto op hout heel goed moeten lukken ?

Reply
Erwin 10 augustus 2018 at 21:20

SUPERCOOLIEYOELIEEVET!
Dit wil ik wel winnen voor een foto van mijn vriendin en mij samen in de luchtballon.

Reply
Nanette Bielefeld 11 augustus 2018 at 15:09

Wat een super actie! Ik maak dolgraag kans op een houten versie van 90*120 :) ik krijg binnenkort de sleutels van mijn eerste eigen huisje en dit is de manier om een eigen touch te geven aan de inrichting. Lijkt me echt mooi dat hout!

Reply
Lien 12 augustus 2018 at 07:15

Wat een leuke actie! Momenteel ‘worstel’ ik me doorheen een kleine 15.000 foto’s. Vergeten pareltjes, leuke herinneringen, liefdevolle momenten. Als stimulans om verder door te gaan met selecteren zou het fantastisch zijn om me na dit grote werk te kunnen belonen met een prachtige afdruk op HD metal. Terwijl ik me over onze foto’s buig, bouwt mijn man een buitenterras, dit zal de perfecte plaats zijn om een mooie grote afdruk op te hangen. Ik duim keihard!!

Reply
diny gijsberts 12 augustus 2018 at 10:42

Heb een mooie foto van mij en mijn zoon die een autimevorm heeft , zou hem trots maken deze aan onze muur van onze woonkamer te zien hangen !

Reply
Linda 12 augustus 2018 at 10:49

Gave winactie! Zal nog een hele opgave worden om een foto uit te kiezen voor een mooie vergroting, al dan niet op hout.

Reply
Liesbeth 12 augustus 2018 at 19:06

Wow, wat geweldig zou het zijn om zo’n mooie foto op hout te mogen ontvangen en dan waarschijnlijk in maat 90×120. Mijn dochter heeft (na een depressie) het natuurfotograferen ontdekt en ik zou graag een van haar mooie foto’s aan de muur willen hangen

Reply
Monique Heijnemans 13 augustus 2018 at 15:56

Wat ontzettend lief en leuk gebaar!
Ik maak dolgraag kans op een foto op hout van 90 bij 120.
Herinneringen die blijven leven,en daar elke dag van mag en kan genieten!
Wij zijn de afgelopen jaren proberen zoveel mogelijk herinneringen te maken door te reizen.Gezondheid is namelijk niet vanzelfsprekend,en nu het nog kan wil ik nog volop genieten van de mooie avontuurlijke en prachtige landen en plaatsen in de wereld.
Ik zou dan ook heel graag 1 van deze foto’s willen vereeuwigen voor aan onze nog kale sobere muur,en er elke dag met veel liefde en plezier op terug willen kijken.

Reply
Loes 13 augustus 2018 at 20:25

Mocht ik het geluk hebben om dit gave cadeau te winnen dan zou ik hem cadeau doen aan mijn ouders die in november 40 jaar getrouwd zijn. Zij hebben alles over voor hun zes kinderen en 9 kleinkinderen. Inmiddels is de 10e op komst! Met een mooie uitvergroting van het hele gezin zou ik ze graag willen bedanken voor al het oppassen, verhuizingen van de kinderen, verbouwingen, knuffels en luisterend oor die zij ons al die jaren al geven. Ze offeren zich helemaal op, tijd om ze een keer in het zonnetje te zetten:)

Reply
Loes 13 augustus 2018 at 20:26

Dan zou ik voor hout gaan, omdat dit het beste past in hun huis:)

Reply

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.