[over mij]

edith profielAl bijna negen jaar lang werk ik met superveel plezier voor een Nederlandse reisorganisatie. Ik kan me niet voorstellen dat ik ooit in een andere branche zou werken, want reizen is mijn lust en mijn leven en al mijn vrije tijd (en vrije euro’s) gaan naar deze geweldige ‘hobby’.

Mijn tweede passie is schrijven. En dan het liefst natuurlijk over reizen. Sinds 2015 werk ik naast mijn vaste baan ook als freelancer voor mijn eigen bedrijfje en creëer ik in opdracht online content, zoals je ook kunt zien in mijn [portfolio]: reisartikelen, digitale magazines, nieuwsbrieven, social media posts en infographics. Geweldig leuk om te doen, ik ben lekker creatief aan het werk en het gaat over reizen.

Naast mijn liefde voor reizen is er ook een boel liefde voor mijn Cubaanse vriend Jesús. We zijn ondertussen ruim drie jaar samen en hebben al flinke omzwervingen over de wereld gemaakt samen. Zo ben ik ondertussen 7x in Cuba geweest en heb ik alle hoeken en gaten van dit mooie eiland mogen ontdekken. Verder zijn we in 2015 samen een half jaar op pad geweest in Zuid-Amerika om hier te wonen, werken en reizen. Hierna volgde een winter in de Balkan en sinds 2016 zijn we bezig om een verblijfsvergunning voor Jesús te verkrijgen zodat we samen in Nederland kunnen gaan wonen. Work in progress!

Op mijn eigen blog schrijf ik met heel veel plezier over de reizen die ik maak. Ben je een reisorganisatie, bedrijf of verkeersbureau op zoek naar een samenwerking? Of wil je graag wat meer info over mij, mijn website of de mogelijkheden voor samenwerken? Neem dan [contact] met me op! Ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62204785.

Mijn gemaakte trips:

2002 – Ghana, Tunesië
2003 – Thailand
2004 – Gambia (3 maanden voor afstudeeronderzoek), Senegal, Kroatië, Slovenië
2005 – Marokko, Turkije, Praag, Londen
2006 – Thailand (als reisbegeleider), Cambodja, Londen
2007 – Mexico, Guatemala, Belize, Marokko
2008 – Noord-India & Goa, Parijs, Madrid, Sevilla
2009 – Egypte, Turkije, Berlijn
2010 – Nepal, Zuidwest-Amerika, Kaapverdië, West-Canada, Sicilië
2011 – Noord-India, Nepal, Kenia, Curaçao & Bonaire, Milaan
2012 – Brazilië (2x), Gent
2013 – Bali & Gili’s, Cuba, Tenerife, Lissabon, Stockholm, Valencia
2014 – Cuba (4x)
2015 – Ecuador & Galápagos, Bolivia, Cuba, Servië
2016 – Servië, Cuba, Rome, Colombia
2017 – Porto, Nice, Cuba, Zanzibar

collage-over-mij

2 Comments

Sophie 14 mei 2017 at 17:02

Hoi Edith, Veel dank voor al je tips. We vertrekken morgen naar Belgrado en we gaan zeker je route volgen. Ik heb 35 jaar geleden in Belgrado gewoond op de Gospodar Jovanova en ben erg benieuwd hoe alles er nu uit ziet.

Reply
Edith 21 mei 2017 at 21:11

Hi Sophie, ik hoop dat jullie een leuke tijd hebben gehad in Belgrado! Was het nog enigszins zoals je je kon herinneren, of is er veel veranderd?

Reply

Geef een reactie