Archives

Riksja Travel – januari ’13

8 januari 2015 0 comments

Wat is echt?

Nieuwsbrief geschreven in opdracht van Riksja Travel.

Een monnik op sportschoenen met mobiele telefoon? Een dansoptreden van Masai krijgers met zonnebril op? Wij zoeken bewust naar excursies zonder toeristische show. Een combinatie van eeuwenoude gebruiken, met invloeden van de moderne tijd. Want de tijd staat niet stil, ook niet voor Thaise monniken en Keniaanse krijgers. Wat betekent ‘echt’ voor jou op reis?

 

nieuwsbrief-riksja-travel-3

Riksja Travel – februari ’13

8 januari 2015 0 comments

Wereldse ontmoetingen

Nieuwsbrief geschreven in opdracht van Riksja Travel.

Van de gastfamilie in onze Cubaanse casa particular tot de Indiase riksjachauffeur. Wij ontmoeten tijdens een reis vaak bijzondere mensen. Het zijn de kijkjes in het leven van de lokale mensen die een reis extra kleur geven. Daarom staat Riksja’s nieuwsbrief en social media deze keer in het teken van ‘ontmoeten’.

 

nieuwsbrief-riksja-travel-2

Riksja Travel – maart ’13

8 januari 2015 0 comments

Verantwoord reizen?

Nieuwsbrief geschreven in opdracht voor Riksja Travel.

Tegenwoordig vliegen termen als ecolodge, fair op reis en duurzaam toerisme je om de oren. In de reiswereld is de definitie van duurzaam reizen: ‘rekening houden met de natuur, economie en cultuur van een land’. Bij Riksja draait duurzaam reizen om mensen. Positieve ontmoetingen tussen mensen en culturen waarmee je je reiservaring verrijkt.

 

nieuwsbrief-riksja-travel-1